Лионел Меси или Кристиано Роналдо? Кристиано Роналдо или Лионел Меси?

...
Лионел Меси или Кристиано Роналдо? Кристиано Роналдо или Лионел Меси?
Коментари Харесай

Провокират Роналдо със скандирания Меси, Меси. Как реагира той?

Лионел Меси или Кристиано Роналдо? Кристиано Роналдо или Лионел Меси? Спор, който продължава с години и ще ехти във времето.

Въпреки това някои от феновете на футбола са безапелационни в желанията си, както и почитателите на Ал Джазира. По време на полуфиналния мач от Световното клубно състезание против Реал Мадрид в сряда, почитателите на арабския отбор пробваха да пречупят португалеца. Футолните ентусиасти скандираха името на безконечния му противник Лионел Меси, които предстоящо провокира противоположна реакция от страна на нападателя на "белите ".

Реал на крачка от сензацията, би с тъга араби и е на край

В опит да постави завършек на отправеното предизвикателство, той изимитира самия себе си, застивайки за няколко минути в обичайна си ликуваща поза след маркиран гол.

Иначе "белите " съумяха да с наложат над Ал Джазира с 2:1, въпреки и със свиреп страдания. Испанският гранд изоставаше в резултата, три гола не бяха зачетени от рефера след ревизиране ан VAR, а и вратарят на домакините бе необикновен. Но в последна сметка след голям брой пропуски "белите " се класираха за финала в Абу Даби, където ще срещнат Гремио.

Кристиано Роналдо с нов връх

Освен това Роналдо означи едно от попаденията в срещата и по този метод се трансформира в най-хубавия голмайстор в историята на конкуренцията.

Провокациите към него обаче не стихваха. Вижте по какъв начин реагира той на виковете на почитателите във видеото.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР