Лионел Меси или Кристиано Роналдо, кой е по-добрият от двамата?

...
Лионел Меси или Кристиано Роналдо, кой е по-добрият от двамата?
Коментари Харесай

Алгоритъм определи кой е по-добър между Меси и Роналдо

Лионел Меси или Кристиано Роналдо, кой е по-добрият от двамата? Феновете по света си задават този въпрос в последните десетина години, като всеки има свое мнение и свои доводи. В последна сметка учени са решили да дадат финален отговор, употребявайки комплициран логаритъм. Католическият университет в Лувен, Белгия е направил изчисленията и е стигнал до заключението, че по-добър е аржентинецът.

Алгоритъмът е взел поради всяко деяние на двамата футболисти по време на мач - игра с топката, пасове, асистенции, основаване на голови благоприятни условия, вкарване на голове и въобще цялостното въздействие на двамата до момента в който са на терена.

Джеси Дейвис, професор от научния департамент на университета в Белгия твърди: " Броят на головете не е най-важният индикатор, имайки поради, че в един мач футболистите правят повече от 1600 дейности на терена. Нашият компютър е взел поради всяко едно от тях ".

Учените са сравнили всяко деяние, осъществено от Меси и Роналдо в мачовете, в които са взели присъединяване. Резултатът демонстрира, че дейностите на португалеца са по-ефективни, само че са много по-малко от тези на аржентинеца, който също е много потребен за тима си с това, което прави по време на мач.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР