Лионел Меси и Антонела РокуцоСватбата на един от най-добрите футболисти

...
Лионел Меси и Антонела РокуцоСватбата на един от най-добрите футболисти
Коментари Харесай

Най-бляскавите сватби през 2017-а

Лионел Меси и Антонела Рокуцо

Сватбата на един от най-хубавите футболисти в историята Лионел Меси бе с същински холивудски привкус. Тържеството бе в родния му град Росарио, където младоженецът се среща с обичаната си Антонела Рокуцо. Гостите са 230, а публицистите – 150! Хотелът-домакин на церемонията пък бе охраняван от 500 души. А за почитателите бяха обезпечени големи екрани, които предаваха директно бракосъчетанието. Червеният килим също не липсваше, по който двойката се разноски по-холивудски. Плакати на звездата на „ Барселона “ пък бяха разлепени из целия град, а обилното празненство не мина без обичайните аржентински пържоли.

Александър Овечкин и Анастасия Шубская
 Гигантската торта на сватбата на Овечкин Гигантската торта на сватбата на Овечкин

Александър Овечкин, капитан на „ Вашингон “ в НХЛ, подвигна най-пищната женитба в Русия. Тържеството мина с огромен обсег в концертна зала в подмосковието. Най-популярният съветски хокеист се венча за модела Анастасия Шубская на 8 юли, щастливото число на Александър, с което играе в американския клуб. А на 08.08.08 среща своята обичана. Първата ария за младата двойка изпява легендата Йосиф Кабзон. А президентът на страната Владимир Путин прати приветствен адрес. Кулминацията пък бе гигантска торта, която изненада всички присъстващи.

Антоан Гризман и Ерика Чоперена
Нападателят на „ Атлетико “ Антоан Гризман и половинката му
Ерика Чоперена отпразнуваха сватбата си в палат от XI век. И макар че влюбените съумяха да се отскубнат от публицистите, за тържеството дълго приказва целият състезателен свята. Младите танцуваха под песните на Едит Пиаф, а на церемонията пристигнаха всички съотборници на младоженеца от неговия испански клуба и от националния отбор на Франция.

Мануел Нойер и Нина Вайс

Мануел Нойер, един от най-хубавите вратари сега, реши да извлече изгода от тежка контузия на крайници и до момента в който се
 Ноар и обичаната му Нина Ноар и обичаната му Нина
възвръща се ожени. И то в две страни. На сватбената гала в Австрия, германецът стоеше на патерици, а гостите бяха облечени в национални баварски костюми. Брачната гала влюбените направиха в Италия.

Марк-Андре тер Щеген и Даниеле Йеле
Вратарят на „ Барселона “ Марк-Андре тер Щеген сподели по какъв начин сватбата може да е скромна, само че стилна. Звездата на испанския гранд бе в костюм и маратонки, а обичаната му Даниеле Йеле бе в семпла бяла рокля. На церемонията през май участват единствено кумовете и най-близките на двойката. Едва пре
 Щеген и Даниеле Щеген и Даниеле
з лятото вратарят даде солидна почерпка, когато към този момент публицистите бяха не запомнили за събитието.

Серена Уилямс и Алексис Оханян
В международния тенис най-бляскава бе сватбата на някогашната №1 Серена Уилямс и нейната половинка Алексис Оханян, интернет бизнесмен. Тържеството бе в Центъра за модерно изкуство в Ню Орлиънс. Сред ВИП гостите са Бионсе, Ева Лонгория, Ким Кардашиян. Всички присъстващи са настенени на 4 големи маси, колкото са и шампионатите от „ Големия шлем “, които чернокожата пантера е печелила по няколко пъти. А умалените копия на трофеите станаха и специфичните дарове на младожен  svadba-serena ците към всички посетители.

Маргарита Мамун и Александър Сухоруков

Маргарита Мамун, олимпийска шампионка в художествената гимнастика от Рио 2016, се врече във честност на своя обичан – плувеца Александър Сухоруков, сребърен медалист от игрите Пекин 2008. Тържеството бе в Москва, на което участваха всичкит приятели-спортисти на двойката. Младите се среща преди 4 години, само че едвам през предходната се вземат решение да създадат съдбовната крачка.

Мария Кучина и Владас Ласицкене
Двукратната международна шампионка в скока на височина Мария Кучина избра за сватбения си ден замъка „ Шато Еркен “ в родната Кабардино-Балкарсата съветска република, покрай столицата Налчик. Нейният обичан е спортният публицист Владас Ласицкене. Гостите са към 100. А по време на тържеството персоналният треньор на лекоатлетката Генадий Габрилян показва и забележителни певчески умения. В края на тържеството присъстващите са изплашени от противен случай. Две от девойките изпускат сватбената торта. Оказва се, че шегата е замислена от младоженците. Минути по-късно в залата е импортиран същинският кулинарен красавец.
 Ронда Руизи с нейния обичан Ронда Руизи с нейния обичан
Ронда Роузи и Травис Браун

Бившата шампионка в смесените дуели Ронда Роузи избра да се омъжи в един от най-важните дни за единоборствата. Повечето посетители трябваше да пропуснат мегасблъсъка сред Флойд Мейдуедър и Конър Макгрегър, с цел да отидат на сватбата. Младоженката и нейният обичан Травис Браун, също звезда от заменените дуели, се венчаха на Хаваите. И макар че специалността и на двамата е много страховита, двойката изглеждаше доста спокойна и влюбена, а сватбените им фотоси трогнаха целия състезателен свят.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР