Лионел Меси е отстранен от Пари Сен Жермен за две

...
Лионел Меси е отстранен от Пари Сен Жермен за две
Коментари Харесай

Лео Меси отстранен за две седмици от Пари Сен Жермен

Лионел Меси е отхвърлен от " Пари Сен Жермен " за две седмици, в които няма да тренира и играе с тима, оповестиха международните организации. Аржентинецът е глобен поради своеволно тръгване за Саудитска Арабия, за което не е уведомил и надлежно получил позволение.

Той е направил това в понеделник, поначало очакван за почивен ден в ПСЖ. Старши треньорът Кристоф Галтие обаче решил да промени това и да събере тима - като мярка за домакинското проваляне от " Лориен " с 1:3 в неделя във френската Лига 1. Така Меси не се е явил на тренировката.

В клуба и тима останали сюрпризирани от фотоси на Лео и фамилията му от Саудитска Арабия из обществените мрежи. Визитата бе част от рекламен контракт, който мегазвездата има с кралството. Целта в тази ситуация бе то да се популяризира като туристическа дестинация, а хонорарът на футболиста е мултимилионен.

Лео Меси е пред овакантяване на ПСЖ, защото договорът му изтича през юни и няма да бъде възобновен. Наскоро той бе освиркан от почитатели на парижани по време на мач.

№10 има оферта за умопомрачителните 400 милиона евро на сезон от саудитския " Ал Хилал ", само че желанието му е да се завърне в " Барселона ", където да завърши кариерата си. Това е към два пъти повече от сумата, която заработва Кристиано Роналдо в " Ал Насър ". 

Към момента обаче прекосяване на международния първенец в Барса наподобява неособено реалистично - поради високата му заплата и строгите финансови условия в Ла Лига. При това състояние дестинации като Близкия изток и Съединени американски щати могат да се окажат опция.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР