Лионел Меси е най-голямата звезда на Барселона в наши дни.

...
Лионел Меси е най-голямата звезда на Барселона в наши дни.
Коментари Харесай

Как Меси без малко щял да се озове в Реал Мадрид...

Лионел Меси е най-голямата звезда на Барселона в наши дни. Петкратният притежател на " Златната топка " е записал редица върхове на името си с екипа на каталунците, а през днешния ден отбелязва 30-годишен празник с чувството за задоволеност от добре свършената работа.
 
Аржентинският техничар идва в каталунския гранд през 2000 година, а тогавашният му сътрудник Орацио Гаджоли разкрива един извънредно любопитен миг...

Всъщност е имало опция Меси да изкара проби в огромния конкурент на " блаугранас " Реал Мадрид и през днешния ден да е любим на почитателите в бяло. Този сюжет е бил изцяло действителен, споделя Гаджоли, в случай че самият той бе избрал да заживее в испанската столица.

Меси се врича във честност на майката на децата си на две церемонии

" По стичане на събитията отидох да пребивавам в Барселона и заведох Меси на проби в Барса. Но бях на косъм от това да се настаня в Мадрид ", спомня си Гаджоли, написа Gong.bg.
 
 Guliver/Getty Images

" Ако това се беше случило, щях да закарам Меси на проби в Реал Мадрид. Такъв е животът. Това е ориста. Разбира се, че през днешния ден можеше Меси да е състезател на Реал Мадрид ", добавя Гаджоли и разяснява: " Семейството на Меси искаше той да бъде в града, в който съм и аз, с цел да усеща поддръжка. Така остана в Барселона ".

Кого не предложения Лео Меси на сватбата си?

Оттам насетне историята е ясна. Меси минава сполучливо тестванията в гранда на Каталуня и на 14 декември 2000 година парафира контракта си. И по този начин до през днешния ден, когато е 8-кратен първенец на Испания, 4 пъти е триумфирал в Шампионската лига, пет пъти ликува с Купата на Краля, три пъти е вдигал трофея на Световното клубно състезание, троент притежател на Суперкупата на Европа и седемкратен притежател на тази на Испания.
 
 Guliver/Getty Images

Меси може да се похвали и с редица самостоятелни оценки, измежду които рекордните пет " Златни топки ", както и четири " Златни обувки ". По тематиката Двойник на Лео Меси обира славата в Иран (ВИДЕО)
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР