Лион стигна само до 1:1 при гостуването си на Реймс

...
Лион стигна само до 1:1 при гостуването си на Реймс
Коментари Харесай

Лион пропусна да оглави класирането

Лион стигна единствено до 1:1 при гостуването си на Реймс в първи мач от 29-ия кръг на френското състезание. " Хлапетата " губеха до самия край, само че гол на резервата Тино Кадевере в добавеното време подели точките. При триумф Лион щеше да се изравни на върха в класирането с Лил. Сега отборът на Руди Гарсия е трети с идентичен актив с първенеца Пари Сен Жермен, само че и мач повече.

Реймс игра по-добре до почивката и справедливо поведе. Разписа се Матийо Кафаро в 34-ата минута след центриране на Томас Фокет. Домакините имаха и други положения, а най-чистото от тях пропусна Булае Диа.

След почивката Реймс спря да пресира и Лион взе самодейността. Вратарят на домакините Предраг Райкович блесна с няколко отлични спасявания, само че нямаше какво да стори в 92-ата минута, когато Кадевере изравни с глава след центриране на Мемфис Депай.

Лион завоюва единствено два от последните си пет мача в Лига 1 и рискува да изостане от съперниците си за купата. Реймс има цели 11 равенства през сезона и спри устойчиво в средата на таблицата.

Лига 1 29 кръг, петък 12 март  Реймс 1:1краен резулат  Лион
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР