Лион победи Аячо с 2:1 на старта на сезона в

...
Лион победи Аячо с 2:1 на старта на сезона в
Коментари Харесай

Лион се справи трудно с Аячо при завръщането на Лаказет

Лион победи Аячо с 2:1 на старта на сезона в Лига 1. „ Хлапетата” започнаха мощно срещата и поведоха с гол на Тете в 12-ата минута. Малко по-късно Александър Лаказет удвои от дузпа. За нападателя това бе първи формален мач след завръщането му в редиците на френския отбор.

В 27-ата минута домакините останаха с човек по-малко, откакто Антони Лопеш беше изпъден. Аячо получи дузпа, а Томас Мангани понижи резултата. В края на първата част Ромен Амума остави и корсиканците с човек по-малко.

Домакините поведоха в 12-ата минута. Тогава Льо Пенан откри Лаказет пред наказателното поле, който комбинира с Тете, а последният матира вратаря за 1:0.

В 20-ата минута Тете получи извеждащ пас зад защитата на гостите. Нападателят нахлу в наказателното поле и беше фаулиран от Авинел. Главният рефер уточни бялата точка, а Александър Лаказет не сбърка за 2:0.

В 27-ата минута Ел Идриси получи извеждащ пас и беше затрит в наказателното поле от Антони Лопеш. Главният рефер уточни бялата точка и изгони вратаря на „ хлапетата”. Зад топката застана Томас Мангани, който понижи резултата.

В продължението на първата част Ромен Амума беше изпъден с втори жълт картон и двата тима останаха с по 10 души на терена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР