Линията включва три модела, а цените започват от 400 евроID.

...
Линията включва три модела, а цените започват от 400 евроID.
Коментари Харесай

Volkswagen пуска домашни станции за електромобили

Линията включва три модела, а цените стартират от 400 евро

ID. Charger презарежда 58 kWh батерия за към 6 часа (снимка: Volkswagen)

На автомобилното ревю във Франкфурт Volkswagen освен сподели първия си електрически автомобил с модулна платформа MEB, само че и линия от аксесоари за него – домашни станции за зареждане ID Charger. Серията включва три модела с една и съща мощ – 11 kW, само че с разнообразни фуннкции.

Най-простият модел се назовава ID.Charger. Той е на цена от 400 евро и няма никакви „ умни ” благоприятни условия – просто елементарна зарядна станция, с редица знаци на предния панел. Устройството може да презареди батерията ID.3 (58 kWh) за към 6 часа.

На последващо равнище е станцията Charger Connect, която коства 600 евро, само че има и повече функционалности. Тя може да се свърже към домашната мрежа – по кабел или безжично, в това число посредством LTE (опция). Наблюдение и надзор на параметрите на зареждане се правят от смарт телефон (приложението се назовава VW App-Connect), като се поддържат и безжични актуализации.
още по тематиката
Върховият модел ID. Charger Pro поддържа същите функционалности като ID. Charger Connect, единствено че LTE трафикът се дава гратис за целия интервал на потребление, в допълнение към вградения акуратен електромер. Тази версия коства 850 евро.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР