Линиите по ръцете ни са уникални, а хиромантията смята, че

...
Линиите по ръцете ни са уникални, а хиромантията смята, че
Коментари Харесай

Ако имате тази линия на ръката си, пази ви ангел

Линиите по ръцете ни са неповторими, а хиромантията счита, че по тях може да се съди за ориста, предишното и бъдещето на един човек. Сред тези линии имат и една рядка, наречена ангелска линия, каквато не всеки има.

Смята се, че в случай че може да я видите по дланите си, сте закриляни от ангел-пазител и без значение в каква обстановка изпаднете, може да разчитате на помощ от висша мощ.

Има хора, които споделят, че са срещали своя ангел страж и други, които имат вяра, че той им е давал знаци, с които да избегнат някои съществени промени.

Онези, които имат ангелската линия на ръката си, са късметлии през целия си живот. Винаги съумяват да избегнат страданието и вредите и каквото и да стартират, се радват на благополучие и благоденствие.

Необичайната линия може да се види единствено при по-духовната част от човечеството. Тя демонстрира, че имат покровител, който следи дали всичко е наред. Разгледайте лявата си ръка, а на фотографията може да видите къде се намира тази линия.

Тя се разполага сред линията на живота и линията на мозъка. Мястото, където се врязва в линията на мозъка символизира възрастта, на която сте изгубили непосредствен.

Ако я видите на дланта си, в сложна обстановка просто помолете за помощ и ще видите по какъв начин ориста ще ви спомага и проблемите ще стартират да се решавате сами.

Ако забележите, че тази линията на ангела страж върви редом с линията на живота по цялата длан, това значи, че през целия ви живот, умрелият непосредствен ще ви пази и бди над вас.

Ако ангелската линия се намира на дясната ви ръка, хората към вас ще ви оказват помощ, с не висши сили.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР