Линии на съдбата. Никой не може да предскаже бъдещето, но с

...
Линии на съдбата. Никой не може да
предскаже бъдещето, но с
Коментари Харесай

Имате ли такива линии на китката си? Ако да, ето какво означават!

Линии на ориста.

Никой не може да предскаже бъдещето, само че с задоволително информация можем да създадем разумни прогнози.

Предсказването на бъдещето по линиите на тялото е обща традиция в целия свят. Подобно на хоризонталните извити линии на дланите, линиите на китките също могат да разкрият доста за здравето, просперитета, любовта, славата и живота на човек. Ето за какво ние сме толкоз заинтригувани от цената на по този начин наречените “гривни ”.

Тези линии говорят за дългоденствие. Ясната и дълбока първа линия значи, че човек има добро здраве и положително физическо положение. Ако е прекратена, тогава човек води нездравословен и рисков метод на живот.

Втората линия на китката приказва за благосъстояние, разцвет и наслада в живота. Ясно маркираната линия е знак за благополучие и благополучие, само че в случай че е прекратена, това значи, че не е елементарно да намерите баланс сред просперитета и щастието.

Третата линия на китката е обвързвана с кариерата, триумфа и славата. Ако тази линия е права и непрекъсната, тогава индивидът е (или ще бъде) извънредно авторитетен.

Вижте още: Изгонете негативната сила от вкъщи си с вода, сол и оцет

Четвъртата линия на китката нормално е успоредна на третата и се смята за нейно допълнение. Ако сте един от тези късметлии, които я имат, то славата, предсказана от третата линия, ще ви чака в живота.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР