Лимузините са върхът на луксозните автомобили. Те представляват приятна възможност

...
Лимузините са върхът на луксозните автомобили. Те представляват приятна възможност
Коментари Харесай

Когато луксът е екстравагантен: Най-странните лимузини, които светът познава

Лимузините са върхът на първокласните коли. Те съставляват приятна опция за забавление по време на пътешестване.

Освен това, когато видите лимузина да стопира край тротоара, множеството хора към вас се заглеждат по нея, с цел да видят кой ще слезе. Това би трябвало да е доста значима личност.

Днес ще ви представим няколко необикновени лимузини, които освен ще ви закарат на нужното място, само че и ще привлекат изрично вниманието на близките.

1. GP Limo



Уникална по своя жанр спортна лимузина или лимузината Formula 1. Тя е конструирана от канадски запалянко на име Майк Патинпас. Това е лимузина-болид и е способна да транспортира до 7 индивида.

По канадските закони возилото не може да бъде пуснато за серийно произвеждане, а е единствено пробно. Дори е неразрешено да се дава чартърен.

2. Superbus



Невероятен хибрид – суперкола, лимузина и рейс с дължина на корпуса съвсем 15 метра. Създателите на това страшилище са надълбоко уверени в това, че публичният превоз е просто отегчителен.

Електродвигателят на Superbus е с мощ 816 к.с. Това го трансформира в най-бързата лимузина и най-бързия рейс. Постоянната скорост на придвижване е 250 км/ч.

3. American Dream



Добре познатата лимузина American Dream е основана особено за снимането на филми и към днешна дата продължава да държи безспорен връх на Гинес – като най-дългия автомобил – 30.4 метра.

Дело е на Джем Орберг и се ражда през 80-те години на 20 в. Колата има 26 гуми.

Във вътрешността й ще видите дребен басейн и джакузи. На задната част на лимузината има лична площадка за хеликоптери.

4. Batmobile Limousine



Лимузината на „ Черния рицар “ бе пусната за продажба в интервала 1989 – 1995 година Не е мъчно да се отгатне, че возилото е изпълнено в жанр на известния супергерой Батман. Един образец от тази кола коства към 4 млн. $.

5. Ferrari 360



Виждате хибрид сред лимузина и състезателен автомобил. Той може да се похвали с необикновен дизайн и е кадърен да развива 265 км/ч. Возилото попада в книгата на върховете на Гинес като най-дългия Ferrari модел.

6. Lamborghini Aventador



Друга неповторима лимузина, основана въз основата на Lamborghini Aventador. В отличие от оригинала тук има четири порти. Возилото е клас „ разкош “ и предлага личен бар. Работи с V12 мотор.

7. Hummer H2 Transformer



Това не е кола, а същински клуб на колела, в който могат да се съберат до 30 души.

Неоновото осветяване, огледалният покрив, звездното небе, машината за дим.... тук има всичко належащо за супер празненство. Автомобилът е задоволително висок, че да се придвижвате из салона, без да сте приведени.

8. Midnight Rider



Това е най-голямата и най-тежката лимузина в света, според върховете на Гинес. Дължината на колата доближава 21 метра, а тежи – 25 тона.

Създадена е от неръждаема стомана. Състои се от 22 гуми с обособени спирачки. Вътрешната направа е изпълнена в жанр президентските вагони през 70-те години на 19 в.

В това същинско страшилище могат да се поберат 40 индивида.

9. Cadillac – The Beast



Нов модел на президенстка кола, основана особено за Доналд Тръмп. Возилото значително е усъвършенствано, да не приказваме за равнището на отбрана.

Създадена е особено за работа в изключителни условия. Във вътрешността й има даже ледник с банки кръв, при положение на потребност от преливане.

10. Mercedes 300 TD – X2



Достатъчен е един взор към тази лимузина, с цел да ви впечатли. Всъщност това не е един, а цели два автомобила на Mercedes.

Лимузината е основана от дизайнера-любител Анти Рахко. Той е вложил съвсем 10 години от живота си в тази рожба. В колата могат да се поберат 10 души.

Разполага с 36 огледала и 86 фара. За сътворяването й са употребявани елементи от 40 разнообразни коли.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР