Лимузините Aurus, които бяха разработени в разките на проекта „Кортеж”,

...
Лимузините Aurus, които бяха разработени в разките на проекта „Кортеж”,
Коментари Харесай

Руските лимузини ще бъдат показани на арабски шейхове

Лимузините Aurus, които бяха създадени в разките на плана „ Кортеж”, ще бъдат публично показания на изложбата за оръжия IDEX в Обединените Арабски Емирства. Мероприятието ще се организира от 17-и до 19-и февруари, заяви министърът на индустрията и търговията на Русия – Денис Мантуров.
След като бъдат показани на арабските шейхове, съветските първокласни коли ще се опртравят към Женева, където при започване на март се организира най-голямото автомобилно ревю в Европа. Първата обществена премиера на модела Aurus Senat се състоя през август предходната година на автосалона в Москва.
Автомобилите от марката Aurus ще излязат в стеснен тираж, като ще се оферират и в свободна продажба. Вече са избрани дилърите в Русия, които ще оферират първокласните модели. На първо време те ще бъдат експортирани и в 6 непознати страни.
До момента в границите на плана „ Кортеж” са основани седан и лимузина Senat, а също по този начин и миниван Arsenal. През 2020 година би трябвало да бъде подготвен и огромен кросоувър, който ще се споделя Komendant. Програмата планува и основаването на мотоциклети, които да съпровождат формалните делегации. Те ще се оферират под марката „ Иж”.
Засега с производството на съветските коли се занимава държавното дружество НАМИ, само че неговите благоприятни условия са лимитирани до 220-250 бройки на година. Затова от 2020 година производството им ще бъде поверено на компанията „ Солерс”, чийто цех разрешава сглобвянето на до 5000 коли годишно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР