Лимитираната серия White Walker вече е налична и на българския

...
Лимитираната серия White Walker вече е налична и на българския
Коментари Харесай

White Walker вече и в България

Лимитираната серия White Walker към този момент е налична и на българския пазар. Уискито е артикул от колаборацията сред Johnnie Walker и Game of Thrones и е въодушевено от Белите бродници - едни от най-страховитите герои в сериала.

White Walker е дело на напъните на експерта Джордж Харпър, който работи дружно с екип специалисти в блендването на уиски в дестилерията на Johnnie Walker. Харпър употребява Замръзналия север от сериала за насочна точка на основаването на уискито.

Затова и предлага да се употребява добре изстудено - с цел да усетим целувката на Белите бродници. В нея се разпознават карамелизирана захар, ванилия, червени горски и овощни плодове.

 Снимка 384920

Освен на усет, уискито се разграничава от останалите типове на марката и с бутилката, която пресъздава ледения дом на White Walkers . Очаква ни и изненада, щом я извадим от фризера - тя трансформира дизайна си с помощта на особено мастило, употребявано в етикета.

" Крачещият човек " на Johnnie Walker, превдварително решен със синя ризница, като част от армията на Краля на нощта, идва с концепцията да запълнят месеците очакване до новия сезон на Game of Thrones.

 White Walker - уискито за същинските Game of Thrones почитатели
White Walker - уискито за същинските Game of Thrones почитатели

Неочаквано добра вест

А още по-хубавото е, че това партньорство няма да е еднократно. Още през февруари идната година ще бъде пусната нова лимитирана серия уиски - серия Game of Thrones Single Malt Scotch Whisky Collection . Тя ще се състои от осем шотландски уискита, а препратката при тях е към домовете на Вестерос и Нощната стража.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР