Лиляна Павлова научила едва днес, че ще бъде евродепутат на

...
Лиляна Павлова научила едва днес, че ще бъде евродепутат на
Коментари Харесай

Павлова разбрала днес, че става евродепутат

Лиляна Павлова научила едвам през днешния ден, че ще бъде евродепутат на мястото на лидерката на листата на ГЕРБ за Европарламента Мария Габриел. Това заяви самата Павлова пред Българска национална телевизия.

Мария Габриел трябваше да вземе това решение - определените за евродепутати еврокомисари би трябвало да създадат своя избор, тъй като не могат да заемат и двете позиции. Аз разбрах, че ставам евродепутат през днешния ден, когато беше взето това решение, сподели Павлова, часове откакто стана ясно, че Габриел остава еврокомисар.

„ Ситуацията е такава, че няма явен консенсус по кое време и кои ще бъдат тримата нови водачи на трите основни позиции в Европейски Съюз “, акцентира Павлова. Според нея това значи, че Мария Габриел може да бъде еврокомисар повече от няколко месеца, колкото остават на сегашната Европейска комисия.

България би трябвало да бъде показана със своите почтени претенденти във всички европейски институции, добави Павлова.

По въпроса за обединяването със Съюз на демократичните сили за евроизборите, Павлова съобщи: „ Вярвам, че това е една вярно протегната ръка към това да имаме обединяване в дясното, тъй като България има потребност не да търсим какво ни дели, а какво ни сплотява. “

Тази коалиция потвърди, че работи - по този начин Павлова отговори на въпроса дали обединяването на ГЕРБ с десницата ще продължи и на идните локални избори през октомври.

Лиляна Павлова разяснява и оставката на втория човек в ГЕРБ - зам.-председателят Цветан Цветанов: „ Витаеше във въздуха, че има някакво напрежение, че има някакво съмнение сред господин Борисов и господин Цветанов. Но това е въпрос на връзки, които двамата са градили с години. “

ГЕРБ е на първо място на хората, които са част от тази партия, добави Павлова. „ Да, господин Цветанов беше мотор, един учредителен мотор, само че той е част от една голяма пирамида, хора със сърце и душа, които са мотори на тази партия “, акцентира Лиляна Павлова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР