Лиляна Боянова лети на крилете на любовта. Новинарката от Би

...
Лиляна Боянова лети на крилете на любовта. Новинарката от Би
Коментари Харесай

Ето го гаджето на Лиляна Боянова

Лиляна Боянова лети на крилете на любовта . Новинарката от Би Ти Ви. има нов мъж и поради него тя постоянно се отклонява от маршрута към работата си. Става дума за Аркади Шарков, който е анализатор. Роденият през септември 1989 година мъж е приключил социология в УНСС, а по-късно магистратура по "Публични политики " в университета в Маастрихт, написа вестник "Минаха години ".



Той е наследник на шефа на Българския зъболекарски съюз Николай Шарков, който е един от най-известните медици у нас. Николай Шарков е роден в София, само че отраства в Бургас, където стартира да стажува по систематизиране като ортодонт. Когато се дами обаче, се придвижва в София. Двамата му сина-Аркади и брат му обаче не наследяват специалността на татко си. „ Уважавам правото им на избор, по този начин както родители ми зачетоха моето решение”, изяснява зъболекарят.

Шарков и красивата новинарка към този момент не вършат проекти за бъдещето си, само че по принцип Боянова копнее за още едно дете. Откакто откри любовта, тя сияе от благополучие, разясняват сътрудниците й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР