Лиляна Ангелова от третия сезон на риалити шоуто „Биг Брадър”

...
Лиляна Ангелова от третия сезон на риалити шоуто „Биг Брадър”
Коментари Харесай

Клюкарката Лили: Очаквам бебе след едно неуспешно инвитро

Лиляна Ангелова от третия сезон на риалити шоуто „ Биг Брадър” разкри за първи път пред сп. LOVE style щастливата вест, че чака бебе и описа за своята битка за дете.


„ В средата на четвъртия месец съм – споделя Лили пред изданието. – Истината е, че от две години се боря да имам дете. Преживях и едно несполучливо инвитро през февруари предходната година. Не желая да храча против лекарите. При мен обаче не бяха направени две доста значими проучвания, а се оказа, че казусът ми е точно в тях. Освен това ме бяха предозирали с хормони, като всичко това ми излезе няколко хиляди лв.. Била съм и в друга инвитро клиника преди този момент и забелязах, че докторите гледат на пациентите главно като на банкомат и касичка, а не влагат самостоятелен метод. Благодарение на доктор Добринка Петрова от клиника в Пловдив, която ми пусна проучванията, се оказа, че имам инсулинова устойчивост, която утежнява качеството на яйцеклетките”.



Докторката й назначила режим на хранене без въглехидрати и плодова захар. Изписала й също хапче, което коства 10 лв., и Лили забременяла незабавно. Освен това се оказало, че хубавицата има и влечение към тромбофилия и с цел да избегне импровизиран аборт, в този момент си бие през ден инжекции за разреждане на кръвта.



Бебето би трябвало да се появи през юли и ще е същата зодия като майка си – Рак. Лили желае детето да носи първата буквичка от името на нейната баба – Н.

С бъдещия баща Станислав Костов обаче не възнамеряват женитба. „ Преди доста желаех да се видя в бяла рокля, само че към този момент не държа на това. Със Станислав не сме и сгодени, както се написа на всички места. Не е правилно и че той се е развел поради мен. Той се раздели с някогашната си жена и година по-късно стартира нашата връзка”, безапелационна е риалити героинята.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР