Лиляна Ангелова, известна на феновете си като Клюкарката Лили, отслабна

...
Лиляна Ангелова, известна на феновете си като Клюкарката Лили, отслабна
Коментари Харесай

Клюкарката Лили отслабна с 12 килограма след раждането

Лиляна Ангелова, известна на почитателите си като Клюкарката Лили, отслабна с цели 12 кг по-малко от месец, откакто на бял свят се появи първата ѝ рожба Мартин.

Чаровната брюнетка признава, че от години се интересува от холестична медицина, което по думите ѝ е причина за бързото връщане във форма.

"През цялата бременност не спирах да пия разнообразни добавки, които работят на клетъчно равнище и не задържат съвсем никаква вода. Накрая започнах да арестувам, когато беше моментът да раждам. Пиех пробиотици, синбиотици, не спирах магнезиевия цитрат ", изповяда се Лили пред Нова тв, представена от Монитор.

Тя бе откровена, че първоначално се страхувала да остане уединено с бебето, като не смеела даже да му смени сама памперса. В грижите за него пък през цялото време и пособия майка ѝ.

"Астролог пресметна с акуратност най-хубавия миг моят наследник Мартин да се пръкне на бял свят. 10:57 часа беше нашия час, по този начин Мартин се роди под знака на Близнаци, а асцендента му е Лъв и е роден с Луна в Дева ", регистрира избора си на дата за секциото Ангелова, като изясни, че и името на бебето не е определено инцидентно.

„ Исках да се споделя Никола на моята баба. Но защото в имената му липсваха буквите Р и М - няколко букви, които чисто вибрационно трябваше да ги има... Така името Мартин си пристигна по натурален път “, сподели още тя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР