Lily с цена $149 е особено подходяща за усвояване на

...
Lily с цена $149 е особено подходяща за усвояване на
Коментари Харесай

Умна колонка помага в ученето на чужди езици

Lily с цена $149 е изключително подобаваща за асимилиране на китайски

Lily е най-ефективният инструмент за проучване на китайски език (източник: Lily / Indiegogo)

Разработчици на смарт колонка, наречена Lily, твърдят, че тяхното новаторско устройство е оптимално дейно при проучване на непознат език, в частност китайски. В момента Lily набира средства в платформата за споделено финансиране Indiegogo.

Четенето на речници и разговорници или пък използването на мобилно приложение не са толкоз ефикасни способи за асимилиране на непознат език, колкото би била една система с изкуствен интелект, която в къси периоди дава нужните познания, акцентират основателите на Lily.

В създаването на софтуера за умната колонка вземат участие преподаватели по китайски език наред със експерти по машинно образование и различаване на тирада. Те твърдят, че са основали устройство, което може да образова потребителя на китайски език по-бързо от всеки различен инструмент.

Процесът на образование протича в четири разнообразни режима: интерактивно другарство, превод в режим на действително време, гласови игри и китайски личен асистент.

 

Lily има още две значими преимущества: първо, устройството може да играе ролята на домакински асистент и второ – описът с езици ще се уголемява в близка вероятност. Първоначално основателите на продукта ще прибавят френски и испански, а по-късно и други езици.

Потребителите на умната колонка ще получават спомагателните езици гратис, като обновяват софтуера на устройството.

Lily към този момент е привлякла близо 100 пъти повече средства от в началото заложената цел в Indiegogo. Първите купувачи ще могат да се снабдят с умната колонка против сумата от 149 $.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР