Лилия Стефанова роди първото си дете, а мъжът й не

...
Лилия Стефанова роди първото си дете, а мъжът й не
Коментари Харесай

Що за баща?! Депутат на Слави изпусна раждането на детето си, за да се „сложи“ на Украйна

Лилия Стефанова роди първото си дете, а мъжът й не беше до нея!
Станислав Балабанов от „Има подобен народ“ направи нещо непростимо. Постави кариерата си като политик над фамилията си. Това стана ясно от разкритието му, че е станал татко, до момента в който е бил в Украйна.



Депутатът разкри в ефира на БТВ, че към този момент е родител. Съпругата му Лилия Стефанова, която работи като певица при Слави Трифонов, е родила момиченце на име Зара по време на визитата на българската делегация в Киев.

В тридневната аудиенция беше и Балабанов, който разказа какви страшни гледки е видял там. Освен това той сподели, че е бил на косъм от гибелта, тъй като съветска ракета се е разрушила единствено на 200 м. от него.

Последното прави държанието на депутата още по-безотговорно. Без малко да остави новороденото си дете без татко, с цел да се хареса на Украйна и да се покаже като доста съпричастен към страданията на украинците.

Повечето мъже на негово място биха избрали да останат до жена си, когато всеки миг ще се роди първородното им дете, само че явно голямата упоритост на журналиста да се потвърди си е споделила думата.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР