Лилия Стефанова, която получи скандална слава покрай нападките на Николета

...
Лилия Стефанова, която получи скандална слава покрай нападките на Николета
Коментари Харесай

Психоложката на националния започва рубрика при Слави

Лилия Стефанова, която получи скандална популярност около нападките на Николета Лозанова, ще получи графа във “Вечерното шоу на Слави Трифонов”. Красивата психоложка получи предложение да разяснява злободневни тематики в предаването на водещия, пленявайки го с чара си.

“Ти си толкоз красива за психоложка”, възкликна Трифонов в наличието на Лилия.

Не бе подмината и тематиката с Николета Лозанова, когато Слави я запита “Николета не беше ли предходната психоложка на националния тим?!”

“Не съм чувала такова нещо”, през смях отговори Лилия и показа, че не обръща внимание на рецензиите, тъй като това значи, че си е свършила добре работата.

“Тя беше доста зааангажирана с националния тим и с някои от футболистите дружно си гледат децата”, продължи Слави с шегите.

Лилия Стефанова влезна и в ролята на психоложка на Слави, давайки му някои скъпи препоръки. Според нея в случай че човек си повтаря какъв брой е сполучлив и има вяра в любовта, рано или късно триумфът ще пристигна. Тя разкри още, че се занимава с клинична логика на психиката и има богат опит с всевъзможни поведенчески промени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР