Лили Иванова тръгна на турне. Певицата е решила да отбележи

...
Лили Иванова тръгна на турне. Певицата е решила да отбележи
Коментари Харесай

Лили Иванова с мегатурне за юбилея

Лили Иванова потегли на турне. Певицата е решила да означи 80-годишния си празник с грандиозно турне, научи HotArena.

Изпълнителката възнамерява да обикаля из страната съвсем през цялата година, а тържествата във връзка празника на второто национално богатство след Стоянка Мутафова, ще са в действителност обилни.

Екипът на Лили към този момент е разпродал билетите—нито евтини като на чалга певиците, нито скъпи като на непознатите звезди, написа „ България през днешния ден ”. Изпълнителката от Кубрат възнамерява да започва в края на март от Велико Търново, а по-късно ще продължи с концерт в Габрово.

Април Лили ще посрещне в Гоце Делчев, а в средата на месеца отива до Бургас преди старта на сезона. Изпълнителката ще извие глас по-късно в Ямбол, а след това следва пауза, с цел да отпразнува рождения си ден.

През май Лили ще посети Шумен, а за деня на детето ще извие глас в Хасково. На 21 юни й следва къса аудиенция в София за камерен концерт в Панчарево, само че по-късно отпътува за Варна.

През юли и август Лили ще почива, защото и тя желае да отдъхне край морето.

На 17 септември европейската столица на културата—Пловдив, ще посрещне примата, а тя ще извие глас пред поданици и посетители с цялостна мощ.
И финалът ще е през декември, когато на 8 и 9 Лили ще приключи в обичаната си зала 1 на НДК.

Колко 80-годишни звезди могат да се похвалят с такива хъс и мощ на тази възраст. Една ни е Лили Иванова, дано си я пазим и обичаме.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР