Лили Иванова тормози пенсионерска двойка за апартамент на морето. Примата

...
Лили Иванова тормози пенсионерска двойка за апартамент на морето. Примата
Коментари Харесай

Лили тормози пенсионери за апартамент на морето

Лили Иванова тормози пенсионерска двойка за апартамент на морето. Примата е решила да се подреди с нов морски дом и е останала запленена от неповторимо фамилно жилище, което на метри от центъра на Созопол.

Певицата от дълго време имала апетити към красивото кътче и поставя всички старания, с цел да убеди актуалните притежатели да й го продадат.

Става дума за необятен апартамент в старинна кооперация, издигнат на мястото на извънредно известна в предишното къща. Имотът има неповторим аспект към залива и е на минути от центъра на града.

Примата още от първия момент го харесала, само че предложила на притежателите унизително дребна сума — 70 000 лева В момента даже едностайни парцели в Созопол не могат да се купят за по-малко от 100 000 лева, написа „ Ретро”.

Лили обаче била твърдо решена да се уреди с жилището и постоянно праща и трети лица да договарят от нейно име. Пенсионерите обаче били безапелационни, че за толкоз дребна цена няма да продадат дома си.

Иначе изпълнителката има жилище край Варна, където отсяда най-малко за седмица през лятото, когато е на концерти. Най-често морският й дом, й служи за отмора сред туровете из клубовете по морето.

Междувременно Лили се е отдала на летни поправки в столичния си дом. Певицата даже се е изнесла от вкъщи си, като живее на хотел, до момента в който текат ремонтите по жилището й.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР