Лили Иванова стана врачка на стари години. 80-годишната прима на

...
Лили Иванова стана врачка на стари години. 80-годишната прима на
Коментари Харесай

Лили Иванова врачува преди концерти

Лили Иванова стана гадателка на остарели години. 80-годишната прима на естрадата напоследък се увлича по езотерика и астрология, въпреки да твърди, че си остава „ по-здраво стъпила на земята, след като и да е преди “. Лили сама си направила изчисленията кои са удобните дни за концертите й в зала 1 на НДК преди Нова година. Първоначалната концепция била тя да направи два спектакъла през ноември, писа „ Телеграф “.

После обаче си смайсторила съответните астрологични информации и преместила датите през декември, а спектаклите нараснала на три – 8,9 и 10 декември. Това, с което главно се съобразила, са удобните аспекти на планетата Венера – настойничката на нейната зодия Телец.

Лили също не желала да попада под неприятното въздействие на ретроградния Меркурий и изчакала да мине нездравословното му облъчване през ноември. Така тя съчетала положителните дни на планетата на парите Меркурий и планетата на интереса и любовта – Венера.

Досега е известно, че главно композиторът Тодор Филков е този, който прави хороскопите на Лили. Тя е в положителни връзки с него и продължава да й разкрива тайните на астрологията. Преди да направи който и да е концерт, примата се поучава с него. Търсила го е също и преди покупката на жилището си против гарата в Подуяне.

Иначе самата тя от време на време си хвърля пасианси с карти и се пробва да си прави някакви калкулации по астрология, само че това е по-скоро занимавка за мозъка, а не въодушевление.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР