Лили Иванова стана наполовина дъновистка, издадоха нейни приближени, пише "Блиц".

...
Лили Иванова стана наполовина дъновистка, издадоха нейни приближени, пише "Блиц".
Коментари Харесай

Лили Иванова с ново увлечение

Лили Иванова стана на половина дъновистка, издадоха нейни доближени, написа "Блиц ". Примата на естрадата от няколко месеца интензивно се увлича по учението на Петър Дънов за здравословен живот, само че си го претворява по собствен личен метод. Така Лили в последно време играе упражненията от паневритмията, практикувани от почитателите на Дънов. Но за разлика от неговото обучение, съгласно което е най-добре тези извършения да се извършват навън при изгрев слънце, тя ги прави няколко часа по-късно, а постоянно и по залез. При това не излиза навън, а ги играе у дома на необятно отворени прозорци, без значение от климатичните условия.

Засега примата не е хукнала всеки ден по планините да приема галактическата сила, каквито препоръки дава Дънов. Тя прецизно съблюдава и дихателните извършения на учителя, които й оказват помощ и в пеенето.

В последните месеци Лили Иванова се облича от ден на ден в бяло, въпреки на концерти от време на време да излиза цялата в черно. Белият цвят е препоръчван от Дънов и е обвързван с неговото схващане за позитивизъм.

От години се твърди, че Лили Иванова ползва един от методите на Дънов за лекуване - всяка вечер пиела по лъжичка сода, разтворена в чаша хладка вода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР