Лили Иванова смята да създаде своя фондация в Европейския парламент,

...
Лили Иванова смята да създаде своя фондация в Европейския парламент,
Коментари Харесай

Лили Иванова прави фондация в Европейския парламент

Лили Иванова счита да сътвори своя фондация в Европейския парламент, научи Клуб Z.

Новината се разчу в последния ден от визитата на певицата в Брюксел. Подробности обаче към този момент няма.

В сряда вечер тя пя пред стотици българи в препълнената зала „ Студио 4 “ на културния център „ Флаже “.

Вчера пък популярната изпълнителка бе удостоена с почетен знак на белгийската столица за принос към културата. Това стана на гала в кметството на Брюксел.

„ Имаме достойнството да приемем една същинска легенда на музиката и икона, чиито гений надвишава границите и въодушевява цели генерации “, съобщи зам.-кметът на града Жофроа Куманс.

После се обърна към Лили Иванова:

„ Намираме се в прелестна постройка, която е на възраст 600 години и е под закрилата на ЮНЕСКО. Днес ние признаваме и неговото нематериално завещание, част от което сте и вие. “

Изкуството на Лили Иванова сплотява 4 генерации български жители, посочи българският евродепутат Илхан Кючюк от Движение за права и свободи и демократичната група „ Обнови Европа “. Той бе и патрон на концерта.

Самата изпълнителка бе сбита.

„ Искам единствено да благодаря от цялото си сърце за гостоприемството, за прелестната аудитория, прелестните страсти и неща, които изживях сцената “, сподели тя.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР