Лили Иванова смята да съди певеца Стефан Илчев, разкриха пред

...
Лили Иванова смята да съди певеца Стефан Илчев, разкриха пред
Коментари Харесай

Лили Иванова СЪДИ Стефан Илчев? Вижте защо + Всичко за скандала

Лили Иванова счита да съди артиста Стефан Илчев , разкриха пред „ Галерия “ източници, близки до примата. Естрадната легенда била афектирана, че без нейно позволение Илчев изпълнявал златните й шлагери по задимените пиано питейни заведения, в които е канен.

Пред свои сътрудници Лили споделила, че към този момент се е свързала с юриста си, защото в никакъв случай и по никакъв мотив не е давала единодушие Илчев да извършва шлагерите й и да взима пари за това.

Всъщност, истината е, че по закон само композиторите на песни имат право да забранят тяхното осъществяване. Дали Иванова ще се свърже с тях и ще повече война против Стефан , следва да разберем.

Разбира се, повода за напрежението надалеч не се крие в няколко изпълнени песни. Запознати от музикалните среди припомнят, че двамата от дълго време не мелят сол. В изявление преди няколко години Илчев самоуверено съобщи, че в случай че не е той да пее старите й шлагери, хората от дълго време щели да ги не помнят.

Нещо повече – Митко Щерев персонално му подарил „ Хризантеми “, която Лили има възбрана да извършва. Илчев има категорично позволение да извършва и „ Детелини “, чиито създател е Асен Гаргов. За останалите песни обаче Стефан не е получавал зелена светлина, настояват близки до Лили, и точно за тях се е хванала примата.

Стефан нееднократно е подчертавал по какъв начин почитатели са го хвалели, че пее доста по-добре от примата.

Коментарите му са подразнили егото на Иванова, въпреки певицата досега да резервира безмълвие в общественото пространство.

Илчев в реалност е прочут като „ мъжката Лили Иванова “. В шоусредите обаче не утвърждават високото му самочувствие и считат, че е безсрамно да се счита за по-добър от нея. С присъединяване си в „ Като две капки вода “ Стефан се утвърди като талантлив подражател. Той е измежду любимците на публиката и има действителни шансове да завоюва шоуто.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР