Лили Иванова слага в малкия си джоб и 30-годишните. Певицата

...
Лили Иванова слага в малкия си джоб и 30-годишните. Певицата
Коментари Харесай

Лили срази 30 годишните си колежки с перфектна визия

Лили Иванова поставя в дребния си джоб и 30-годишните. Певицата показва за следващ път страхотна форма, въпреки и на 70 години. Най-великата ни жива певица раздруса радикално Пловдив преди ден. И сподели, че когато духът е млад, годините са просто цифра.

Изпълнителката се отхвърли от концепцията за концерт навън в Античния спектакъл, като вместо това трябваше да се прибере на изсъхнало в огромна спортна зала.

Вечната прима обаче съумя да съкруши с глас и визия всички присъстващи. Тя не изневери на обичания си черен цвят, само че заложи на къса пола и обувки на извънредно висок ток.

Още с първата си поява, Лили провокира възторг на сцената. Цялата зала бурно я приветства. Поп, джаз, рок, любовни балади–всичко това и доста още се слушаше в продължение на два часа.

Лили от своя страна сподели още веднъж, че е номер едно, а шлагерите й–„ Щурче”, „ За тебе бях”, „ Този свят е жена”, „ Искам те”, „ Стъклени стени” се лееха един след различен. Музикалният акомпанимент бе дело на топ музикантите Ангел Дюлгеров, Огнян Енев и Орлин Цветанов.

Лили насочи специфични благодарности на кмета на Пловдив Иван Тотев и на единствения си другар в парламента–Димитър Главчев, написа „ България днес”.

„ Лили е като буря. Помита всичко към себе си, с цел да те остави без мирис, с цел да е можеш да мислиш, а да почувстваш музиката и силата на нейното влияние. Глас, който чупи всички загради и се насочва право към сърцето и душата ти, с цел да ги зареди с деликатност и любов”, удовлетворени са почитателите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР