Лили Иванова ще мине без коледен концерт тази година. Изпълнителката

...
Лили Иванова ще мине без коледен концерт тази година. Изпълнителката
Коментари Харесай

Лили прибира 900 бона за 72 часа

Лили Иванова ще мине без коледен концерт тази година. Изпълнителката ще изнесе три концерта в зала 1 на НДК в края на седмицата, а общите доходи от събитията се чака да стигнат съвсем милион.

Билетите за грандиозните спектакли към този момент са раздадени, а за Лили тази сума е чиста облага. Певицата би трябвало да заплаща за наем на залата, осветители, актьори и прочие, само че даже и след тези разноски ѝ остава внушителна облага.

Средните цени, на които търгуват билетите за някой от трите ѝ концертът е към 80 и 90 лева Капацитетът на залата е 3300 места и тя сигурно е претъпкана. Освен това, единствено от реклами на концертите Лили прибира още няколко хилядарки към сметката си, което е дребна част от всичко, написа България през днешния ден.

Концертите в София всяка година носят солидни дивиденти на Лили Иванова. Певицата забогатява от тях с съвсем милион.

Изпълнителката на Ветрове направи два концерта през 2017 година в НДК, като тогава съумя да завоюва съвсем милион.

Тогава залата отново се пукаше по шевовете, а тази година Лили избра да направи три, с цел да могат почитателите ѝ да я видят на сцената.

Преди години тя направи театър на Арена Армеец, само че поради високите наеми се отхвърли да повтаря и избра залите на НДК. Тук сумата, която заплаща е в пъти по-малка освен това и за трите концерта.

Лили цяла година имаше участия в разнообразни градове на страната, а всеки неин концерт беше изкупуван мигновено. Певицата няма загуби, а също така в София постоянно печели двойно от участията си.

Тази година обаче Лили не възнамерява да прави коледен концерт, а вместо това ще си вземе отмора. Въпреки големите възнаграждения, които ѝ оферират, певицата отхвърля изрично всички предложения.

Все отново коледен концерт може и да има, само че единствено в случай че Лили се усеща задоволително добре за него. Иначе певицата е подготвила три нови песни за софийската си аудитория, а мотото на изявите ѝ е „ За пълноценни мигове с музиката”.

Специален участник на концерта ѝ ще бъде ученикът на Астор Пиацола–Жилберто Перейра.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР