Лили Иванова разпродаде половината концерти от националното си турне. То

...
Лили Иванова разпродаде половината концерти от националното си турне. То
Коментари Харесай

Лили Иванова разпродаде половината концерти от националното си турне  

Лили Иванова разпродаде половината концерти от националното си турне. То ще стартира на 29 март пред 2500 фенове, които за по-малко от месец изкупиха всички места в Двореца на културата и спорта „ Васил Левски “. В старопрестолния град е изчерпана и огромна част от в допълнение пуснатите няколкостотин билета с лимитирана видимост.

От екипа на Лили издават, че свободни места няма да има и в Габрово на 30 март, в спортната зала „ Орловец” с 1800 места, както и в Гоце Делчев на 8 април (спортен комплекс „ Неврокоп”, 1500 места) и Бургас – 16 април (спортна зала „ Младост”, 1800 места). Почти разпродадени са и идващите спирки от турнето – Ямбол (17 април), Шумен (8 май), Хасково (1 юни), Панчарево (21 юни), Варна (30 юни) и Пловдив (17 септември). Финалните концерти са в София на 8 и 9 декември.

В Международния ден на театъра – 27 март, Лили Иванова ще бъде специфичен посетител на премиите „ Икар “ в Народния спектакъл „ Иван Вазов “. На церемонията тя няма да извърши един от шлагерите си „ Икар “, а нещо напълно ново – „ Главна роля “ (музика – Артур Надосян, текст – Иван Тенев, аранжимент – Ангел Дюлгеров). Песента е част от най-прясното в репертоара на най-голямата ни поп певица, което тя показа в задатък на трите си концерта в зала 1 на НДК през октомври 2018 година

Идеята и поканата за 27 март е на Христо Мутафчиев, ръководител на Съюза на артистите в България (САБ), чийто дълготраен член е Лили Иванова. Събитието се осъществя с поддръжката на Столичната община, a всички доходи от билети ще постъпят в Здравния фонд на Съза на артистите, в помощ на нуждаещите си актьори и хора на изкуството.

„ Това е голям и непостижим жест, който звезда от подобен мащаб прави за нас. Лили се отхвърли от хонорара си, заставайки зад нашата идея в поддръжка на Здравния фонд на САБ. Каквото и да кажа за нея, ще бъде малко. Единственото, което мога да споделя е, че съм благополучен, че мога да я нарека другар. Тя е дълготраен член на САБ и доста обича театъра. Ние също я обичаме “, показа Христо Мутафчиев.

Екипът на Сюза на артистите учреди и особено за Лили Иванова изключителна премия „ Икар “ – за принос към музиката и културата, която тя ще получи на спектакъла в Народния спектакъл.

„ За мен е чест и огромна отговорност да приема поканата за присъединяване в церемонията „ Икар “ и с това да поддържа самодейността за набиране на средства за подкрепяне на нуждаещите се хора на изкуството. Благодаря на госпожа Фандъкова и екипа й от дирекция „ Култура” към Столична община за отношението, както към това събитие, по този начин и към мен персонално като актьор, за сериозната поддръжка по отношение на двата следващи концерта, които предстоят на 8 и 9 декември “, показа Лили Иванова.

Самата Лили Иванова разгласи, че новините към нея занапред предстоят. И това става единствено броени дни откакто тя сервира следващата изненада, ставайки лице на нова марка спортни дрехи.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР