Лили Иванова поряза мераците на Магърдич Халваджиян за участие в

...
Лили Иванова поряза мераците на Магърдич Халваджиян за участие в
Коментари Харесай

Лили поиска 50 бона от Халваджиян за Х Фактор! Настоява за пари за всяка минута в ефир

Лили Иванова поряза мераците на Магърдич Халваджиян за присъединяване в идния сезон на „ X Фактор ”, научи HotArena.

Динозавърката на родната сцена пресмята всяка своя изява в пари и изрично отсвирила арменеца да даде старт на риалитито, откакто схванала, че той я кани като посетител, без да й заплати нито стотинка хонорар. „ Времето ми коства пари! ”, отсякла непоклатимо афектираната Лили, цитира „ Таблоид “.

„ X Фактор ” започва в ефира на Нова през средата на септември и Магърдич поискал точно примата да открие пилотния брой на предаването, с което да даде един прекрасен старт на сезона, както и да бъде кадем на младите гении. През миналата седмица Халваджиян и Лили се засекли във Варна, където протичат фотосите на музикалното шоу. Маги незабавно съумял да се свърже с изпълнителката на „ Детелини ”, която обаче не приела с необикновен възторг концепцията и незабавно свалила картите на масата.

Иванова споделила, че има цена и съгласно бизнес логиката, съгласно която Халваджиян ще прави рейтинг и пари от името й, тя също би трябвало да получи заслуженото. Едночасовата й изява в народен ефир коствала тъкмо 50 000 лв., като за сумата Лили можела да издаде и фактура.

Певицата била непоклатима пред инак словоохотливия арменец и гледала с изненада Халваджиян, който се мъчел да я убеди, че присъединяване й е за тласък на младежта и българския гений, а не от комерсиални цели. Магърдич обаче отказвал да извади 50 бона за Лили, защото бюджетът не му разрешавал. „ Можем да си позволим не повече от 10 000 лв., и то поради огромния ви гений и престиж ”, споделил продуцентът. Според хора от кухнята на шоуто обаче арменецът е прибрал близо 2 милиона от Нова телевизия за предаването, което ще прави, и просто не желал непотребни разхищения.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР