Лили Иванова покорява АнтичнияНеповторимата Лили Иванова ще изнесе концерт тази

...
Лили Иванова покорява АнтичнияНеповторимата Лили Иванова ще изнесе концерт тази
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, елате на концерт на Лили Иванова

Лили Иванова покорява Античния

Неповторимата Лили Иванова ще изнесе концерт довечера от 20 часа на Античния спектакъл. Рецита​лът в Пловдив е кулминационна точка на турнето на примата на родната сцена, който обгръща 10 български града. Публиката под тепетата ще има опцията да чуе онлайн трите <210> най-нови песни - " Мигът и любовта ", " Главна роля " и " Бурната река ".

На сцената ще се изяв​ят и музикантите - Ангел Дюлгеров, китари и цигулка, Огнян Енев ​- пиано, тромпет, саксофон, Веселин Веселинов ​- Еко, бас китара и контрабас, Росен Ватев ​- ударни, Орлин Цветанова - цигулка, както и вокална група „ ЛаТиДа “.

Вълчан Петров разкрива душата си в галерия

Галерия „ Дяков “ показва за трети път в независима галерия изкуството на огромния Вълчан Петров. Тази година емблематичният пловдивски художник е решил да озаглави експозицията си с разкриващото същността на показаните произведения име „ Душата ми “.

Изложбата се открива на през днешния ден от 18 часа и съответствува с огромния християнски празник Вяра, Надежда и Любов и майка им София.

Почит към Хайтов в Балабановата къща

С моноспектакъл и награждаване през днешния ден от 18,30 часа в Балабановата къща ще бъде маркиран едновековният празник от рождението на Николай Хайтов. Актьорът Васил Банов ще изиграе моноспектакъла „ Дърво без корен “. Ще бъдат наградени създателите на есетата от състезанието „ Планината може и да не повдигнеш, само че си коства да опиташ… “.

„ Вино от глухарчета “ на Римския

Филмът „ Вино от глухарчета “ на Петя Ангелова ще бъде прожектиран довечера от 20,30 часа на Римския стадион. Лентата завоюва премията за най-хубав пробен филм на North Beach American Film Festival в Мериленд. Филмът е въодушевен от едноименната книга на Рей Бредбъри.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР