Лили Иванова отлага и турнето си през 2021 г., издадоха

...
Лили Иванова отлага и турнето си през 2021 г., издадоха
Коментари Харесай

Лили отлага и турнето догодина - slava.bg

Лили Иванова отсрочва и турнето си през 2021 година, издадоха близки до певицата пред „ Телеграф “.

Основната причина е пандемията с налагащите се ограничения за сигурност и най-много феновете да са през място. Примата на примите не желала залите, пред които пее, да са полупразни, само че и не желаела нейните изяви да са мотив за нарушение на ограниченията за сигурност. Тя счита, че би трябвало да бъде за образец и в това отношение, въпреки до момента да не си е пуснала фотография с маска.

Тази година Лили отсрочи турнето си, като старта му го трансферира за февруари 2021-а. Само до края на юли трябваше да направи 18 концерта, а по-късно да продължи и с пространна втора част от тура. Сега обаче се постанова да отсрочи и към този момент отсрочения тур. Като ще се наложи още веднъж да пренареди концертите. А и да бъде основана процедура за връщане на парите и презаверка на билетите. Екипът на Лили обаче я убедил да размишления още известно време дали въпреки всичко да не остави някои от изявите в по-големите зали.

Лили желала да резервира единствено няколко прояви през декември следващата година. Като преди всичко ставало въпрос за концерти в зала 1 на НДК и прояви в Пловдив. Освен това от екипа й сметнали, че може да има и концерти навън в летни театри и комфортни заведения.

Очаква се тези дни Лили да оповести окончателното си решение, към този момент тя държала да няма нито един концерт преди декември 2021 година

Тази година с изключение на издаването на диск със записи от миналогодишните й концерти в НДК, Лили счита да пусне и първокласен мултимедиен план, включващ албум със остарели фотоси и мемоари, диалози с разнообразни публицисти и други Част от тези фотоси примата към този момент разгласява в обществените медии, а за другата почитателите би трябвало да почакат.

Източник: Monitor
Снимка: Фотоархив на Лили Иванова
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР