Лили Иванова отказала много примамлива оферта от 60 000 лева

...
Лили Иванова отказала много примамлива оферта от 60 000 лева
Коментари Харесай

Предлагат крупна сума на Лили Иванова за нови голи снимки в "Плейбой"

Лили Иванова отказала доста примамлива оферта от 60 000 лв. да се съблече за повторно за страниците на мъжко списание, написа " Телеграф ". Офертата отново пристигнала от " Плейбой " и я направило предходното управление на изданието, което считало,че като повтори още веднъж с Лили, ще си вдигне стремглаво тиража. Примата обаче сметнала това за неуместна сега оферта и споделила, че и за много по-голяма сума не би го направила, а и не считала, че това към този момент ще бъде провокация в позитивния смисъл. Така се завършило с желанието на звездата да се съблича още на фаза предварителни договаряния.

В светските среди се загатват разнообразни суми за хонорара на Лили от първия брой на " Плейбой ". С нея започва изданието у нас с априлския си брой през 2002 година. Говори се, че за тази си изява звездата била получила от 10 000 лв. до 100 бона, а някои отиват даже в областта на огромните мечти и качват сумата на цялостен един милион в левове. Истината е по-скоро в долния диапазон, не повече от 50 хилядарки. Смята се, че Лили приема сходни дела най-много поради това, че са й забавни, а не толкоз поради парите, които ще дойдат.

За сметка на това в светските среди се приказва, че в последните години има доста кандидатки за гола популярност, които са подготвени да си платят - те или техните спонсори, само че единствено и единствено да са на страниците на изданието. Не е загадка, че няколко от сниманите плеймейтки съумяха да създадат и кариера в шоубизнеса, само че огромна част не осъществят капацитета на голите си фотоси.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР