Лили Иванова обърна гръб на наследството, завещано от покойните й

...
Лили Иванова обърна гръб на наследството, завещано от покойните й
Коментари Харесай

Никой Не Може Да Повярва Какво Направи Лили Иванова Току-Що! Примата Изненадващо Се Сбогува С

Лили Иванова обърна тил на наследството, завещано от починалите й родители. Примата нехае за мястото, където е минал целият живота на родителите й и нейното детство. Изпълнителката разреши да бъде съборена бащината й къща в Кубрат.

В непосредствена непосредственост до къщата на звездата се намира постройката на някогашния партиен дом.

Още преди време Лили Иванова била известена от общината, че парцелът би трябвало да бъде съборен, защото е нестопанисван и съставлява заплаха за близките. Певицата не възроптала против това и дала единодушието си за събарянето на бащината й къща. От общината й предложили да резервира терена и да го употребява, както реши за належащо.

Изпълнителката получила и още едно предложение от строителна компания да бъде обезщетена с апартамент в Кубрат. Но примата на българската сцена не приела и този вид и решила, че нищо към този момент не я свързва с родния край и е по-добре да прекъсне всякаква връзка с него, написа Разкрития.ком.

Лили Иванова продала бащината си къща на строителен бизнесмен, който имал проекти да построи търговски център на нейно място. На мястото на дома, в който родителите на изпълнителката вложили всичките си спестявания, към този момент се издига огромна сграда, която доста скоро ще се трансформира в търговски център.

В предишното съгражданите на Лили Иванова завиждали на фамилията й най-много за местоположението на къщата им, която се намира в непосредствена непосредственост с някогашния партиен дом.

Към днешна дата локалните не таят изключително положителни усеща към примата поради апатията към родния й край. Публична загадка е, че певицата рядко провежда концерти в Кубрат и това е още една причина съгражданите й да не таят изключително положителни усеща към нея.

Нейните набори към момента си спомнят, че в детските си години тя обичала да си играе в двора на джамията. Повечето от приятелите й били от турски генезис и с помощта на това тя владее съвършено езика им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР