Лили Иванова не обича промените, особено когато се отнасят до

...
Лили Иванова не обича промените, особено когато се отнасят до
Коментари Харесай

С перука ли е Лили Иванова?

Лили Иванова не обича измененията, изключително когато се отнасят до прическата ѝ, откри кореспондент на „ Уикенд ”. Оказа се, че звездата не е сменяла фризурата си през последните 16 години, сподели инспекция в архивите. Примата на естрадата залага на права коса до раменете в един и същи колорит на русото към този момент цели 16 години. 

Всъщност Лили е с една и съща коса от далечната към този момент 2002 година , когато се щракна дибидюс за корицата на „ Плейбой ”. За еротичния вестник дивата се появи с къдрици като на моделите на „ Виктория Сикрет ”. Певицата бе изненадата в първия брой на нашенския вид на мъжката Библия. Преди да изгрее както майка ѝ я е родила, естрадната легенда била съществено подмладена, а всеки подробност бил утвърден персонално от нея.
Сега, три петилетки по-късно, Лили съжалява за еротичните снимки, безапелационни са от обкръжението ѝ. За да бъде на равнище, 63-годишната тогава звезда потъмни леко русите нюанси и се накъдри. След това Вечната Амбър закова на платинено русо, с пълен бретон и чисто права грива и по този начин я кара към този момент 16 години. 

Според личните ѝ думи, светлият цвят я подмладява, а косата върху челото крие бръчките. Преди време легендата призна, че дължи гъстата коса първо на гените, а по-късно и на огромните грижи, които поставя за растителността по темето – домашни маски, както и колосални суми за козметика и фризьорски салони.

Злите езици носят, че 79-годишната институция в естрадата в действителност носи перука и поради на това се дължи идентичната прическа към този момент толкоз години. Клюката гласи, че още преди години Лили броила няколко хиляди лв. за най-високо качество изкуствена прическа с естествени кичури, каквито красят главите на звездите в Холивуд. „ Все отново е на 79 години. Колкото и да е добър генът и колкото и старания да поставя, не може да се радва на по-гъста коса от 20-годишно момиче. Ако не е с перука, то най-малко употребява екстеншъни ”, настояват пред „ Уикенд ” сериозни почитатели на певицата.
Почитателите ѝ са наясно, че тяхната муза десетилетие към този момент се доверява за фризурата си на известния фризьор Чавдар Василев – Чочо, който знае всичките „ косати ” секрети. Лили е измежду хората, които не обичат измененията в обкръжението - в случай че не е удовлетворена от някого, го натирва, само че в случай че я удовлетворява взаимната им работа, дружбата им продължава с години.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР