Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила

...
Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила
Коментари Харесай

Забъркаха Лили Иванова във фалшива реклама на хапчета за отслабване

Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи се оказа забъркана във подправена реклама на таблетки за намаляване. Певицата се оказа рекламно лице на сякаш билкови таблетки за плосък корем, а даже не знае за това, написа в. "Телеграф ".

Пътищата на подправената реклама водят към уеб сайтове, основани в Русия. Това евентуално изяснява и за какво певицата има плосък корем, а не стомах, както е българският израз.

Обичайно, рекламите са на компании, които са отвън Русия, само че основателите на подправените артикули постоянно превеждат текстовете си на няколко езика, което поражда и това изгубване в превода.

Справка на страниците на въпросния артикул демонстрира, че там към този момент рекламата с Лили е свалена. Продуктът обаче е бил хранителна добавка, като цената на една кутия е била 59 лева и то понижена на половина.

Според описания състав, продуктът съдържал пикантен червен пипер, зелен чай, кофеин, хром и ел карнитин, които освен Лили може да си набави на доста по-ниска цена.

Лили Иванова се поклони пред медиците ни в борбата с ковид

Самата певица в никакъв случай не е говорила за диети или хранителни добавки. Примата постоянно е признавала, че стройната й фигура е резултат от непоколебим режим, който съблюдава от десетилетия.

Тя управлява всяка хапка и прави поредност от извършения за кръста, корема и краката. А най-любопитното е, че в никакъв случай не е приемала сходни добавки, нито е рекламирала такива. Но в уеб страниците, където продуктът се популяризира, даже предизвестяват, че би трябвало да се внимава за техни имитации.

Лили е следващата звезда, която става жертва на сходна машинация. В последните години за сходни реклами бяха употребявани звезди като Преслава, Йорданка Христова, Миро, Мария Силвестър и даже Миглена Ангелова.

Във Facebook е все по-лесно да се пускат сходни подправени реклами, стига да са платени. Неслучайно доста звезди реалокираха профилите си в други обществени платформи поради сходни издевателства върху тях.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР