Лили Иванова изнесе първия от общо трите концерта в София

...
Лили Иванова изнесе първия от общо трите концерта в София
Коментари Харесай

Лили Иванова призна:Вълнувам се

Лили Иванова изнесе първия от общо трите концерта в София и изненада публиката с подаръци- ключодържател и флашка със своите букви. Ключодържателят е във форма на сърце и е сребрист, сърцето е в червен цвят, а буквите на Лили са бели. Флашката е в сребристо и бледорозово. За разлика от студа, който бра на концерта си във Велико Търново, този път зала №1 на НДК бе отоплена и Иванова излезе в мини рокля, без да се опасява, че ще настине.

Нямаше проблеми и със звука и красивото осветяване - за които Лили не пропусна да благодари на Антоан Хадад и Ангел Попов. "На вас ви в елементарно, само че аз се вълнувам ", показа певицата със софийската аудитория, пред която ще излезе още два пъти-днес и на следващия ден. Залата бе съвсем цялостна, като свободни места имаше по балконите и в двата най-странични бранша. С големи букети се регистрираха маса известни българи, измежду които президентът Румен Радев и някогашният здравен министър Костадин Ангелов.



На концерта Лили Иванова показа 15 песни. На "За тебе бях " публиката бе на крайници и по този начин остана до края, пеейки със своята фаворитка "Щурче ", "Детелини ", "Панаири ". През последните години няма концерт на Лили без "Присъда " и изпятото с доста обич признание: "Последната ми дума ще е ария ". Финалът на вечерта бе с "Предупреждение " - ария, с която пред време певицата откриваше концертите си. Хитът от едноименния албум излиза през 1980 година. "Вие сте съвършени, благодари в края на концерта " на публиката си примата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР