Лили Иванова излезе на голямата сцена на Народния театър за

...
Лили Иванова излезе на голямата сцена на Народния театър за
Коментари Харесай

Политическият елит на страната се събра на концерта на Лили Иванова

Лили Иванова излезе на огромната сцена на Народния спектакъл за своя бутиков концерт. 800 души имат опцията да гледат онлайн спектакъла, чиито билети доближиха до 500 лв..

Много специфични посетители дойдоха на събитието, измежду които са и водещи български политици, както и бележити актьори. Специално за него пристигна принц Кирил, който съпровожда майка си царица Маргарита.

Събитието почете президентството в лицето на Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България. Държавните глави Росен Плевнелиев и Георги Първанов също пристигнаха. Посланиците на Швеция, Испания, Украйна и Русия са в публиката.

Председателят на парламента Росен Желязков, кметът на София Йорданка Фандъкова, лидерите на ГЕРБ, на Българска социалистическа партия, на Движение за права и свободи, на Политическа партия, на " Възраждане " са в залата. Почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган също почете Лили Иванова. И още - Йордан Цонев, Десислава Атанасова, Соломон Паси.

Представители на интелектуалния и артистичния хайлайф на страната също дойдоха. Сред тях са ръководителят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев, музикалните реализатори Васил Петров, Михаела Маринова, Кристина Димитрова, Братя Аргирови, Богдана Карадочева и Стефан Димитров, поетът Александър Петров, актрисата Нона Йотова.

Концертът през днешния ден е специфичен и с представянето на книгата на гранд дамата в българската музика - " Лили Иванова. Моят персонален дневник ". Неин редактор е журналистът Валерия Велева, напомня bTV.

„ Дневници на Лили са нейната философия за живота, а тя е крепко стъпила на земята. - Философията за Бог, за татковина, за родно място, за любовта, за измяната, за омразата “, разяснява Велева.

Освен със своите специфични посетители, концертът в Народния спектакъл е значим за Лили Иванова и музикантите от " Ли Оркестра ", защото е част от националното турне, за което има още 13 дати. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР