Лили Иванова и Димитър Рачков продават най-скъпите билети за естрадната

...
Лили Иванова и Димитър Рачков продават най-скъпите билети за естрадната
Коментари Харесай

Лили Иванова сложи в малкия си джоб гилдията на Пайнер, и не само!

 Лили Иванова и Димитър Рачков продават най-скъпите билети за естрадната и музикална сцена у нас.

Само преди дни комикът изнесе " Забраненото шоу на Рачков " в зала 1 на НДК на цени за вход от 80 лв.. През декември в същата зала в три поредни вечери концерти ще изнесе Лили Иванова, която тази година подвига тавана на върха за най-скъп билет от 180 лева, нещо, което не се е случвало в родния шоу бизнес за БГ актьор.

От кака си Лили в видял и цигуларят Васко Василев, който пусна билети за концерта си през ноември, отново зала 1 на НДК, от 150 лв.. В топ 3 на най-скъпи билети влиза Ицо Хазарта, който ще показа първия си солов албум в НДК, а билетите вървят от 30 до 120 лв..

120 лв. костват билетите за дуета Ал Бано и Румина Пауър. Двамата се събират за повторно заедно  и ще изнесат концерт в Арена Армеец на 2 декември. Такава е цената на билетите и за Дийп Пърпъл, които ще пеят в Арена Армеец на 7 декември, като най-ниската цена е 40 лева Любе ще пеят в НДК на същите цени и на същата дата, единствено че в НДК.

Браян Адамс гостува в Пловдив на 14 ноември. Билетите за шоуто му вървят от 60 до 120 лв.. За първи път у нас ще пее френската Лили Иванова – Мирей Матийо. Тя ще направи рецитала си в зала 1 на НДК на цени от 60 до 120 лв., само че има и ВИП места межди 120 и 200 лв..

Камен Донев ще изнесе юбилейното 500-тно зрелище " Народно творчество ", което ще се състои на 19 декември в Арена Армеец. Цените на билетите са от 25 до 60 лв..  

Мариус Куркински отбелязва 50 годишния си празник със събирателен театър " Мариус 50 ". Билетите за Арена Армеец на 21 декември се продават сред 20 и 50 лв.. На 13-и декември в зала 1 на НДК се събират диско звездите Шейла Боник от Бони М, Прешъс Уилсън от Иръпшън и Сандра. Благовест и Светослав Аргирови също ще се включат в шоуто, а почитателите би трябвало да се бръкан сред 40 и 130 лв., в случай че желаят да видят любимците си на сцената. Мирослав Илич тази година ще направи огромния си концерт у нас в Пловдив с цени на билетите от 30 до 870 лв., само че има и ВИП пакети по 100 лв.. Големият концерт на Пайнер на 3 декември е също в Пловдив. Талоните за вход се продават по 5, 8 и 10 лв..

На 13 май гръцката звезда Никос Вертис се завръща на българска сцена на 13 май. Той ще пее в Арена Армеец, а билетите вървят сред 40 и 80 лв., написа " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР