Лили Иванова е вдигнала цените на билетите за предстоящите си

...
Лили Иванова е вдигнала цените на билетите за предстоящите си
Коментари Харесай

Лили Иванова си вдигна цената за предстоящия юбилей

Лили Иванова е вдигнала цените на билетите за идните си концерти с 30 лв., написа „ Телеграф ”. На 24 април певицата ще чества формалния си 80-годишен празник, защото има разнообразни версии на годината й на раждане, които варират до 10 лета по-рано, и в чест на повишаването си тя ще направи ново турне из цялата страна с още по-скъпи билети. За втора поредна година тя е запазила две дати за концерт в Зала 1 на НДК – на 8 и 9 декември. Ако през 2018 година цените на талоните за вход бяха от 40 до 150 лева, то в този момент са от 50 до 180 лева Така излиза, че с възнаграждението, което взима за напреднала възраст сега, 79-годишната Лили Иванова няма да може да си разреши да си купи от най-скъпите билети за концерта си, само че от 1 юли минималната пенсия ще бъде вдигната на 220 лева и тогава към този момент ще може да го направи, даже ще й остане за няколко хляба и кисели млека.

Увеличават се цените на билетите и за концертите й из страната. За предходното турне те бяха в диапазона 30-60 лева Тези цени се резервират и за множеството от тазгодишните рецитали, които са главно в спортните зали, само че има и три изяви навън – в Бургас (16 април), Варна (30 юни) и Пловдив (17 септември), за където най-скъпите талони за вход са по 80 лева В София Лили също ще пее и навън – на 21 юни в Панчарево, само че за там билети не са пускани за продажба по интернет.

Турнето стартира още преди житейския празник на примата – от 29 март във Велико Търново, а ден по-късно в Габрово. Продължава на 8 април в Гоце Делчев, на 17 април – в Ямбол, а към този момент като 80-годишна ще пее на 8 май в Шумен и на 1 юни – в Хасково. Прави усещане, че на плакатите измежду спонсорите липсва веригата хипермаркети, която подпомагаше концертите й в последните няколко години.

С новите по-скъпи билети Лили несъмнено ще завърти милиона, защото при последния й доклад към Национална агенция за приходите през 2018 година тя беше заявила 865 000 лева чисти доходи във компанията си „ ЛИ1 ” ЕООД. Другата й компания – Едноличен търговец „ Лили Иванова ”, пък е изкарала едвам 54 бона. Така общата сума от 917 000 лева подреди Иванова на четвърто място в годишната ранглиста на „ Телеграф ” за най-печелившата изпълнителка след Графа с 1,7 млн. лева, Камен Донев – с 1,11 млн. лева, и общата компания и Криско и Ъпсурт „ Фейсинг дъ сън ” – с 1,10 млн. лева
Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР