Лили Иванова е отклонила примамливо предложение от синоптичката Деси Банова

...
Лили Иванова е отклонила примамливо предложение от синоптичката Деси Банова
Коментари Харесай

Лили отказа 50 бона на Деси Банова! Не иска да пее на сватбата, защото смятала Плевнелиев за досаден мухльо

Лили Иванова е отклонила примамливо предложение от синоптичката Деси Банова да пее на лятната й женитба с някогашния президент Росен Плевнелиев. Близки до естрадната прима разкриха пред „ Таблоид “, че тя е прекратила в зародиш опита на Деси да я наеме като специфичен гост-изпълнител за венчавката й с досегашния държавен глава.

Според думите на доближените до Лили живата легенда на естрадата е била подложена на упорито ухажване от страна на Деси Банова. Синоптичката напоително обяснила на певицата, че тя е обичаната певица на нея и на цялото й семейство и че фантазията й е да пее на сватбата й.

Деси обяснила, че е подготвена да извърши всички условия на Лили и че ще се съобрази с желанието да пее на особено построена за задачата сцена. Макар по време на диалозите им да не се стигнало до разискването на хонорара на кубратската звезда, амбициозната русокоска подхвърлила, че парите не са проблем.

Известно е, че Лили прибира по 50 000 лв., с цел да пее на сватби, само че и че има навика постоянно да отхвърля предложения, без да акцентира причина. Точно по този начин се случил и при договарянията с Банова. Синоптичката получила безапелационен отвод от Иванова, като Лили изтъкнала, че не й се пътувало отвън България. От антуража й разясниха, че истината се крие в това, че певицата не понасяла Росен Плевнелиев. Смятала го за шушумига, много скучен освен това. Той бил и единственият държавен глава, който не й честитил с телеграми и цветя рожденните дни и не я поздравявал за концертите, които изнасяла.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР