Лили Иванова е чест гост на монахините в Самоковския манастир

...
Лили Иванова е чест гост на монахините в Самоковския манастир
Коментари Харесай

Лили на пост и молитва в манастир

Лили Иванова е чест посетител на монахините в Самоковския манастир „ Покров Богородичен “, на който всяка година оказва помощ финансово. Последната сума която е дарила след Великден е 50 хиляди лева за стенописа „ Вход Господен “ в Светата обител.

80-годишната изпълнителка постоянно идва при монахините в тежки за нея дни. За първи път Иванова е стояла на пост и молитва две седмици, откакто и споделят, че не може да има деца. Животоспасяващата интервенция след извънматочна бременност я кара да стартира да има вяра в чудеса. Бебето било от първия й мъж доктор Георги Павлов. След като се разделила с него изпълнителката имала потребност от отмора и я намерила измежду монахините. Оттогава Иванова и за всяка година и стои колкото и душа желае.

" Вярвам в Бог, в себе си и истината. Аз не прощавам, само че не отплащам. Прошката дава единствено Господ и единствено той санкционира. Много обиди съм претърпяла и не преставам напред. Те някак са ме калили ", споделя примата на родната сцена. Според нея не наподобява на годините си тъй като се щади от грехове.

" Не съм отговорна, че не съм пила, не съм пушила не съм...  Но не съм се  лишавала от нищо. Просто постоянно ми е харесало да живее като монах, не съм самотна “, споделя още Лили, представена от  „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР