Лили Иванова е бясна от подканите на свои колеги и

...
Лили Иванова е бясна от подканите на свои колеги и
Коментари Харесай

Лили Иванова бясна: Ставам на 100!

Лили Иванова е гневна от подканите на свои сътрудници и другари да празнува публично 80-годишнината си. Както е известно, на 24 април естрадната икона има празник, само че задаващия се празник много я е напрегнал, разкриват хора от обкръжението й. 

Тя изрично отхвърлила предлагането да чества публично юбилея си в първокласен ресторант с панорамна панорама над София, което й било отправено от непосредствен до нея предприемач. Баровецът възнамерявал да поеме целия харч за безграничен брой хора, само че певицата го отразяла много жестоко.
„ Ама за какво да чествам 80-годишнина? Аз в действителност ставам на 100! Нали от години пишат, че съм все на 80 ”, сопнала се Лили.

Очевидно цифрата много смущава изпълнителката на „ Ветрове ” и „ Детелини ” и тя се старае да я иронизира. Лили е известна с това, че в никакъв случай не чества рождените си дни, макар че към дома й постоянно валят стотици букети. Този път естрадната звезда също не счита да прави изключение, нищо че има кръгла годишнина. Възможно е даже на датата да отиде в чужбина, с цел да избегне големия интерес към себе си.

Певицата е гневна и че задаващия се празник ще възобнови спекулациите по тематиката на какъв брой години е в действителност. Официално посочената от нея рождена дата е 24 април 1939 година, тя е отразена и в ЕГН-то й и комерсиалния указател. Още от годините на соца обаче се приказва, че тя е съумяла да скрие някоя и друга година. Периодично в медиите се появяват изказвания на други хора, съгласно които е родена през 1937-а, 1936-а и даже 1934-а! Подмяната на датата била осъществена благодарение на формалните държавни органи още в средата на 70-те години, когато трябвало да показа България на интернационален музикален фестивал за млади реализатори. Тъй като надвишавала допустимата възраст, й бил публикуван подправен паспорт, скриващ същинските й години. На Лили й харесала да се подмлади и по-късно прото не върнала паспорта и трансформирала персоналните си данни в регистрите, написа " Уикенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР