Лили Иванова драстично е качила тарифата си за участия, пише

...
Лили Иванова драстично е качила тарифата си за участия, пише
Коментари Харесай

Лили Иванова драстично си вдигна хонорара

 Лили Иванова фрапантно е качила цената си за участия, написа лупа.бг. Естрадната икона към този момент желае бомбастичния хонорар от 30 000 лв., с цел да пее в пиано питейни заведения.

До наскоро звездата склоняваше да радва публиката в заведения против два пъти по-малка сума. Собственик на първокласен клуб в Лозенец се оплака, че възнамерявал да открие сезона с неин концерт.

Лили изрично отсякла, че няма да излезе на сцената за сума, по-малка от 30 бона. Въпреки че договарянията траяли дни наред, тя не склонила на препоръчаните 18 000 лв. с Данък добавена стойност. " Заведението има 130 места. Трябва да пуснем кувертите по 300 лв., с цел да ни излязат сметките ", описа покъртен шефа.

Очевидно звездата на естрадата е получила тъкмо подобен хонорар, с цел да открие сезона в Слънчев бряг този уикенд. Тя ще пее в един от най-големите клубове в Слънчака, който обаче побира над 1000 души и може да си разреши този харч.

От няколко години политиката на Лили е да заобикаля участия в заведения. Иконата на известната музика натъртва на концертни изяви.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР