Лили е отрупана с икони, плюшени зайчета и цветя за

...
Лили е отрупана с икони, плюшени зайчета и цветя за
Коментари Харесай

Отрупаха Лили Иванова с икони, играчки и цветя за юбилея

Лили е отрупана с икони, плюшени зайчета и цветя за 80-годишния си празник, който примата на естрадата чества през днешния ден.

Цяла седмица всенародната фаворитка получава поздравления и дарове. Започна да ги приема още преди именния си ден Цветница и по този начин на процедура сля двата празника.

И с цел да бъде същинска троица от празници, те ще продължат и с Великден. В това тройно празнично обединяване Лили видяла предсказание свише, че годината за нея ще е блестяща и че й предстоят още безброй прелестни срещи с любовта на народа, писа „ Телеграф “.

Традиционно, както и в този момент, за всевъзможни празници и най-много за рождения си ден примата на естрадата получава първокласни кутии с шоколад. Той е най-вече ръчна и бутикова направа, а изработката му е особено за мотива. И в този момент Лили е затрупана с подобен шоколад, приближаващ от австрийски и белгийски работилници.

Този път се следи и многообразие в цветята. Досега примата бе дарявана най-вече с букети от бели цветя, тъй като тя нееднократно е подчертавала, че те са й обичаните. Но за тези три празника тя е обсипвана и с всевъзможни пролетни китки, някой набрани непосредствено от градината на феновете или от полето, което я трогвало още повече.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР