Лили Боянова май очаква второто си дете. Красивата водеща от

...
Лили Боянова май очаква второто си дете. Красивата водеща от
Коментари Харесай

Сексскандал в bTV! Водеща забременя от нов мъж

Лили Боянова май чака второто си дете. Красивата водеща от bTV прави всичко допустимо да скрие щастливата новина, най-малко към този момент, както и индивидът, с който я е основала.

Човекът, който най-вероятно към този момент е в трепетно очакване на огромното събитие, е Аркади Шарков, с който Лили Боянова е относително неотдавна.

Двамата към момента крият връзката си, както и бременността на новинарката, тъй като до неотдавна имаха други връзки, които към този момент са прекъснати, написа " Хотарена ".

Техни дейности в обществените мрежи обаче, доста ги издават. Постоянни лайкове и благи емотикони, които не остават незабелязани освен от сътрудниците им в bTV.

Любопитна детайлност, също по този начин е, че чаровната брюнетка е премахнала по-сексапилните си фотоси, очевидно, с цел да не дава непотребни мотиви за ревнивост на половинката си с мненията в мрежата, които сигурно провокират горещите фрагменти.

Припомняме, че Лиляна Боянова неотдавна завърши връзката си с оператора Добри от bTV, който пък преди време бе женен за най-голямата й съперничка – Виктория Петрова.

Лили има наследник от предходна връзка, който отглежда сама.

За новия мъж в живота й пък, се знае, че е анализатор по специалност и социолог по обучение. Аркади Шарков е наследник на ръководителя на Българския стоматологичен съюз Николай Шарков. show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР