Лили Ангелова разкри подробности от личния си живот в предаването

...
Лили Ангелова разкри подробности от личния си живот в предаването
Коментари Харесай

Клюкарката Лили показа годежния си пръстен и разкри кога ще се роди бебето

Лили Ангелова разкри детайлности от персоналния си живот в предаването FaceControl по Code Fashion TV. Пред водещата Александра Иванова някогашната клюкарка описа за сантименталните жестове, които нейния обичан е правил за нея. „ От всякъде идваха рози. Отварям си жабката на колата – роза, разтварям хладилника – роза! В последна сметка ние се влюбваме в делата на мъжете си.” - призна пловдивчанката и с наслада описа на Алекс, че първородната й рожба ще се роди след четири-пет месеца.

Лили разкри, че е влюбена и означи, че поради бременността сега носи различен пръстен. Дни преди деня на влюбените двете дами разискаха международните сантиментални жестове, като не пропуснаха да подчертават върху диамантените бижута на Дженифър Лопес, от връзката й с Бен Афлек, Бийонсе и Джей Зи, както и Мелания Тръмп.

Във втората част на предаването специалистът–нутриционист и водещ на „ Здравословно със Силвия” Силвия Недева разкри тайните на прочувственото хранене и крайностите, до които стигаме, в желанието да изглеждаме слаби. Двете водещи сблъскаха питателните си режими и стигнаха до извода, че всеобщата илюзия във връзка с храната е, че не знаем какво тъкмо тя съставлява и какво е главното й предопределение.

Артистичният шеф на влиятелния фешън конгрес SFW Антон Узунов, повдигна завесата на идното 6-о издание, като разкри, че тази година екипът на Code Fashion се завръща като главен уредник на събитието. „ Тази година, в пролетното издание, в края на март, ще се включат доста забавни и нови създатели, а една от вечерите ще бъде отдадена на модата на Балканите. Румъния от ден на ден изпъква с истински дизайнери и техните произведения.” – акцентира Тони пред водещата Александра Иванова.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР