Лили Ангелова разкри подробности от личния си живот в предаването

Лили Ангелова разкри подробности от личния си живот в предаването ...

Клюкарката Лили показа годежния си пръстен и разкри кога ще се роди бебето.

Лили Ангелова разкри подробности от личния си живот в предаването FaceControl по Code Fashion TV. Пред водещата Александра Иванова бившата клюкарка разказа за романтичните жестове, които нейния любим е правил за нея. „От всякъде идваха рози. Отварям си жабката на колата – роза, отварям хладилника – роза! В крайна сметка ние се влюбваме в делата на мъжете си.” - призна пловдивчанката и с радост разказа на Алекс, че първородната й рожба ще се роди след четири-пет месеца.

Лили разкри, че е влюбена и отбеляза, че заради бременността в момента носи друг пръстен. Дни преди деня на влюбените двете дами обсъдиха световните романтични жестове, като не пропуснаха да акцентират върху диамантените бижута на Дженифър Лопес, от връзката й с Бен Афлек, Бийонсе и Джей Зи, както и Мелания Тръмп.

Във втората част на предаването специалистът–нутриционист и водещ на „Здравословно със Силвия” Силвия Недева разкри тайните на емоционалното хранене и крайностите, до които стигаме, в желанието да изглеждаме слаби. Двете водещи сблъскаха хранителните си режими и стигнаха до извода, че масовата заблуда по отношение на храната е, че не знаем какво точно тя представлява и какво е основното й предназначение.

Артистичният директор на престижния моден форум SFW Антон Узунов, повдигна завесата на предстоящото 6-о издание, като разкри, че тази година екипът на Code Fashion се завръща като основен организатор на събитието. „Тази година, в пролетното издание, в края на март, ще се включат много интересни и нови творци, а една от вечерите ще бъде посветена на модата на Балканите. Румъния все повече изпъква с оригинални дизайнери и техните творби.” – подчерта Тони пред водещата Александра Иванова.

 

Източник: blitz.bg