Лилавото в косата отново се завръща. Не мислете обаче, че

...
Лилавото в косата отново се завръща. Не мислете обаче, че
Коментари Харесай

Ще се осмелите ли: Коса, боядисана в лилаво

Лилавото в косата още веднъж се завръща. Не мислете обаче, че този самоуверен жвят е непокътнат единствено за девойките под 18, които са подготвени на всевъзможни опити с косата си.

Нюансите на лилавото са толквоа доста, че може дас е откри подобаващ и за вашиата коса и звук на лицето, без значение на каква възраст сте.

Още повече, че едно възобновяване на визиятя при започване на зимата ще ви помогне да прекарате идващите месеци в по-добро въодушевление и разхубавени.

Лилавите нюанси можете да постигнете по няколко метода.

Бордо с лилави оттенъци

То се реализира елементарно и е щадящо за по-тъмните коси. Почти всички марки багра за коса имат в своите цветни каталози алено с лилави оттенъци. Търсете думички като „ патладжан “ и „ череша “, в случай че номерацията на боите не ви е мощната страна.
 За всяка edna от нас има подобаващия колорит лилаво
Смели кичури

Някои коси и прически разрешават смели опити и акценти като лилави кичури. Може да ги извършите в салон или да у дома. Вече има артикули, предопределени тъкмо за основаване на ярки акценти в косата без доста старания.

Балеаж

Висшия пилотаж оставете на фризьорите. Ще изисква доста време и старания, с цел да извършите косата си в преливащи лилаво-розови нюанси, само че си заслужава.
Вижте какъв брой красиво стои лилавата коса на 18 разнообразни дами в галерията ни >>>
Още за косата:
Защо нямате косата, която желаете? Боядисаната коса изисква специфични грижи Зимна грижа за косата Как да боядисаме косата си сами у дома
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР