Lil Nas X е в центъра на поредната буря, благодарение

...
Lil Nas X е в центъра на поредната буря, благодарение
Коментари Харесай

Lil Nas X скандализира на наградите BET, целуна мъж на сцената и отговори на критиките

Lil Nas X е в центъра на следващата стихия, с помощта на скандалното си показване на сцената на премиите BET. Рапърът шокира първо с разходката си по аления килим, като за там бе избрал да облече огромня рокля (дело на Андреа Гроси), която по-скоро припомня на тоалет от друга ера, а не от този век. 

Роклята на 22-годишния рапър не бе черешката на тортата, а негово осъществяване на шлагера " Montero ". Именно с това парче Lil Nas X стартира да шокира част от почитателите, а в този момент направи и идната крачка - целувка с един от танцьорите си онлайн.

Виж още:

 Lil Nas X се появи на сцената на премиите като египетски принц, където пя и танцува, само че остави изненадата за финала, когато буйно целуна един от танцьорите си, а този миг стана шлагер в мрежата. В месеца на прайдовете този акт бе признат друго - за едни е супер поддръжка към LGBT обществото, а други пишат в мрежата, че е било прекомерно, тъй като са гледали доста дребни деца. 

В залата всички станаха на крайници, аплодирайки бурно осъществяването на Lil Nas, който в този миг несъмнено е знаел, че той е събитието на вечерта, а не самите награди. " Наистина ли смятате, че в африканската просвета в никакъв случай не е съществувал хомосексуализъм? ", туитна по-късно Lil Nas, който по този начин отговори на рецензиите, че употребява африканската просвета, с цел да промотира себе си и любовта сред мъже.

Виж още:

" Той разруши сцената ", " Истинска горделивост си ", " Това шоу беше тооолкова положително ", са част от мненията на почитателите в Туитър, където трендинг е точно Lil Nas, а не толкоз останалите звезди. Все отново Меган дъ Стелиън е другата звезда на вечерта, която обра премиите. Тя получи премията за най-хубава хип-хоп певица за втора година, както и за видео на годината за " WAP " с Карди Би, за което взе и наградата за най-хубаво съдействие, както и премията на феновете за " Savage " с Бионсе.

Карди Би сервира една от огромните изненади на вечерта, като се появи на сцената с огромен стомах и заяви, че ще става майка за повторно. Тя излезе на сцената със брачна половинка си Офсет, Куейво и Тейкоф, само че не остана да одобри премията си за видео на годината за " WAP ", която бе призната от дуетната ѝ половинка Меган.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/lilnasx/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР