Ликвидирането на генерал Касем Солеймани продължава да е сред водещите

...
Ликвидирането на генерал Касем Солеймани продължава да е сред водещите
Коментари Харесай

Мохамед Халаф: Не се очаква директен удар от страна на Иран

Ликвидирането на военачалник Касем Солеймани продължава да е измежду водещите интернационалните вести. Убийството му се съпоставя с това на Осама бин Ладен и на Абубакр ал Багдади. За разлика от двамата ислямски терористи обаче, Солеймани беше върховен командващ елитно поделение от армията на суверенна страна. В студиото на утринния блок на Българска национална телевизия журналистът Мохамед Халаф изясни, че терзанията за ескалация на напрежението по-късно ликвидиране са основателни.

Според него няма да има апокалиптични сюжети. От 80-те години, когато беше войната сред Иран и Ирак, Иран не е влизал в директна война с друга страна, изясни журналистът. По негово мнение не се чака пряк удар от страна на Иран.

 Тръмп насочи нови предизвестия към Ирак и Иран Тръмп насочи нови предизвестия към Ирак и Иран
Американският президент Доналд Тръмп насочи нови предизвестия към Ирак и Иран.

Той описа, че за тези години са вложили милиарди долари в основаването на разнообразни въоръжени организации в региона. Техните благоприятни условия са доста по-големи от тази на иракската войска.
 Мохамед Халаф: Исканията на протестиращите в Ирак се радикализират Мохамед Халаф: Исканията на протестиращите в Ирак се радикализират
Протестите в Ирак не престават. Те започнаха си искане за повече работни места, завършек на корупцията и по-добри публични услуги. В момента настояванията се...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР